Καλωσορίσατε στο κατάστημα επίπλων ΑΙΗ!

 

 

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1976 ως επέκταση της βιοτεχνίας στρωμάτων μας  και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζουμε στο σίγουρο δρόμο των ποιοτικών και οικονομικών επιπλώσεων. 

Στην έκθεση μας στο Περιστέρι θα βρείτε έπιπλα, για όλους τους χώρους του σπιτιού σας, σε πολλά σχέδια, χρωματισμούς και υφάσματα όπως επίσης και τα στρώματα παραγωγής της ΑΙΗ. Επιλέξτε από έξυπνες λύσεις μικροεπίπλων μέχρι ολοκληρωμένη επίπλωση χώρου.  Με την εμπειρία των χρόνων, με τη γνώση του επίπλου και του στρώματος και  τη μεγάλη ποικιλία καλύπτουμε με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες κάθε σύγχρονου σπιτιού.

Έχοντας βασικά προνόμια τη συνέπεια και την προθυμία αφιερώνουμε χρόνο και αναζητούμε μαζί τις καλύτερες λύσεις για κάθε περίπτωση.  Η συνεργασία μας είναι ειλικρινής, με παροχές και υποστήριξη και μετά την αγορά των προϊόντων μας. 

Συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε, εξελίσσουμε τα προιόντα και τις υπηρεσίες μας, διατηρούμε τη σχέση ποιότητας-τιμής, "ομορφαίνουμε" το χώρο σας!